ZVOČNE KNJIGE

TUJEJEZIČNE

ZBIRKA ČEBELICA

LAHKONOČNICE

PRAVLJICE ZA LAHKO NOČ

KULTURNO-UMETNIŠKI PROGRAM PRAVLJICA: Lutkovno gledališče Ljubljana, program Ars in Mateja Kregar so stopili v zagnano navezo in zdaj jih za vas izbirajo, pripravljajo, izvajajo in snemajo – vse z željo, da bi v prostor dali pozitivne in spodbudne vsebine. Vsak večer od ponedeljka do petka lahko na programu Ars ob 19h prisluhnete pravljicam iz različnih svetovnih izročil. Program oblikujejo z mislijo na odrasle, a tudi otrokom ne bo škodil. 🙂🙂🙂 Dobre zgodbe povezujejo. Toplo vabljeni k poslušanju!

POSAMEZNE PRAVLJICE

DREJČEK IN TRIJE MARSOVČKI

MOJCA POKRAJCULJA

PEKARNA MIŠMAŠ

MUCA COPATARICA

LISTKO REKORDER

ZLATA PTICA

ZVEZDICA ZASPANKA

STARA MUHA, DOBRA JUHA (Suhodolčan)

PALAČINKOVA TORTA

MALI ČAROVNIK

PIKO DINOZAVER

JURE KVAK KVAK

NA OLIMPIJADO (ZVITOREPEC, TRDONJA IN LAKOTNIK)

KDO JE NAPRAVIL VIDKU SRAJČICO

DUHEC STRAHUHEC (Suhodolčan)

MALI ČAROVNIK (Suhodolčan)

SLOVENSKE IN SVETOVNE LJUDSKE PRAVLJICE

ŽIVA KNJIGA – DNEVNIK ANE FRANK

Dnevnik Ane Frank ni zgolj knjiga. Je dokument zgodovine. Ogledalo nekega temnega časa. Ločnica med dobrim in zlim. Sporočilo, tudi poduk, če hočete, o UPANJU in SVOBODI. In – predvsem – zgodba, ki se NIKOLI ne sme ponoviti!

Pred časom se je organizirala izjemna skupina umetnikov na področju oblikovanja, glasbe, filma, pisane besede, novinarjev, politikov, športnikov …, ki se je združila z namenom ‘oživeti’ knjigo Dnevnik Anne Frank. 73 vidnih posameznikov je v sebi lastni interpretaciji prebralo večino zapisov iz knjige. Posnetke smo nato združili v celoto, ŽIVO knjigo, ki je od ponedeljka, 1. marca 2021, dosegljiva na You Tubovem kanalu SLOVA NA IZI.